Prognoza meteo pe luna aprilie. Cum va arata vremea de Paste

Potrivit reprezentanților ANM (Administrația Națională de Meteorologie), citați de către știrile.protv.ro ,luna aprilie va fi mai stabilă din punct de vedere meteorologic, faţă de luna precedentă.

Conform specialiştilor temperatura medie lunară a aerului înregistrează, la nivelului lunii aprilie, un salt evident faţă de lunile anterioare.

In perioada 30 martie 2020 – 06 aprilie 2020 :
 

 Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile   vestice și nord-vestice.      
 Excepție va face sud-estul țării, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale.
 
 Vremea în săptămâna 06 – 13 aprilie 2020 :

 Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile   vestice și sud-vestice.
 
 Cu siguranta cu totii ne intrebam cu va fi vremea de Paste anul acesta iar meteorologii vin cu vesti bune, temperaturile vor fi   normale, chiar usor ridicate dar, iata cum va fi vremea in cealalata jumatate a lunii.

 In săptămâna 13 – 20 aprilie 2020 :
 

 Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest se     vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. 

  20 – 27 aprilie 2020 :

 Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în  regiunile     extracarpatice.
 Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru  acest interval, la nivelul întregii țări.