Prognoza meteo de luni, 15 februarie 2021. Vremea se va menține deosebit de rece

Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării, deşi valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentă, cu precădere în sudul ţării. 

Va fi însă în continuare ger, în orele dimineţii îndeosebi în centru, iar noaptea în special în nordul teritoriului. 

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4 şi 5 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 şi -5 grade. 

Cerul va fi temporar noros și va ninge slab în cea mai mare parte a zonei montane, local în nord, centru şi est și pe spații mai mici noaptea și în sud. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte – cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali, în Moldova, dar local la cote mai reduse şi în Transilvania, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea. Izolat se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură.

În Bucuresti, valorile termice vor fi uşor mai ridicate faţă de zilele anterioare, totuşi va fi în continuare o vreme rece. Temperatura maximă va fi 3…4 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în cursul nopții, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat.


Sursa: stirimeteo.com