Prognoza meteo anunţă că urmează scăderea temperaturilor

Vremea pe 17 octombrie rămâne deosebit de caldă pentru această lună, dar nu va mai fi aşa pentru multă vreme. Prognoza meteo anunţă că zilele următoare scad temperaturile. În Bucureşti, marţi, vor fi 23 de grade.


Vremea 17 octombrie în ţară
Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, mai ales în jumătatea de nord a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade. Cele minime, în general, vor fi între 3 şi 13 grade, anunţă prognoza meteo. Cerul va fi variabil spre mai mult senin în cursul zilei, dar cu unele înnorări noaptea, în extremitatea sudică şi de sud-est, unde, cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe crestele munţilor, în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului şi în sud-estul teritoriului. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea uşor.

Totuşi, vremea frumoasă nu va mai ţine mult. Specialiştii anunţă când vor scădea temperaturile şi vom avea şi primele ninsori din sezon.

Cum va fi miercuri la munte
Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în masivele sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe creste.

Sursa: observator.tv