Profită de ofertele lunii august! Alege cea mai bună îngrijire pentru părul tău- la salon ISSIS

Salonul ISSIS își propune să devină un prieten și un confident important prin îndeplinirea dorințelor acestora cu maximă seriozitate și pasiune pentru înfrumusețare,  oferindu-le clienților soluții și pachete complete pentru a beneficia de un răsfăț peste așteptări. Te invităm  să beneficiezi de sfatul stiliștilor noștri dedicați meseriei pentru ca tu să te bucuri de un aspect de invidiat.

Machiajul are rolul de a scoate în evidență trăsăturile frumoase,estomparea micilor defecte,fără a schimba fizionomia. Make-up artiștii noștri de înaltă calificare și cu experiență, pot sfătui și aplica machiajul potrivit pentru pielea ta și tipul de față corespunzător personalității tale. 

Tipuri de make-up realizate la salonul ISSIS din Pitești: 

#Make-up profesional de zi

Un machiaj discret pe care îl putem purta zi de zi la birou, la o întâlnire cu prietenii, la un eveniment de zi etc.
Machiajul de zi se diferențiaza de cel de seară prin complexitatea machiajului ochilor
Un make-up cu o bază mai ușoară, cu o modelare ușoară a feței și cu accent doar pe unul dintre punctele forte ale fizionomiei (fie ochi, buze, sprâncene sau pomeți)
Fără camuflări excesive ale eventualelor imperfecțiuni (excepție făcând un ten acneic), fără gene false ci doar cu mascara.

#Machiaj profesional de seară / ocazie

Machiajul de seară trebuie să ofere expresivitate și să se potrivească cu ținuta aleasă
Se folosește o bază de machiaj adaptată tipului de ten și un fond de ten potrivit pigmentului pielii.Se folosește un anticearcăn pentru a camufla și pentru a lumina zona de sub ochi.
Fixarea machiajului se realizează cu o pudră destinată tenului tău.
Machiajul ochilor se va realiza după preferințele tale folosind culori care îți vor accentua privirea.
Sprâncenele se conturează și se corectează pentru a desăvârși machiajul. La final se aplică blush-ul rujul în funcție de intensitatea machiajului obținut.

#Machiaj profesional de mireasă

Tenul are nevoie de o pregătire specială pentru ca machiajul să reziste mai mult timp. Se recomandă un tratament de hidratare intensă înainte de realizarea machiajului.
Machiajul de mireasă nu trebuie realizat după tendine, tipare sau epoci ci trebuie să te reprezinte.
Aspectul tenului va fi natural, iar imperfecțiunile sunt corectate printr-un contrast de umbre și lumini.
Machiajul ochilor ține cont de preferințele tale și poate fi mai accentuat sau mai simplu cu accent pe ochi sau buze sau pe amandouă.
Este realizat astfel încât să îți avantajeze fizionomia, să îți reprezinte stilul și personalitatea, să fie în armonie deplină cu rochia, coafura și accesoriile, dar și cu buchetul de flori.
Alege machiajul de probă pentru a te asigura ca în ziua nunții tale o să fii așa cum ți-ai dorit.

Pentru mai multe informații și programări poți SUNA  la numărul de telefon: 0766 334 968

Ne găsești pe strada Tache Ionescu, Bl.N1, Tr.A, Sc.B.