Profesorul universitar Florin Liţoi - favorit în opţiunile electoratului liberal pentru Primăria Câmpulung


Profesorul de la Universitatea din Bucureşti şi omul de afaceri Florin Liţoi este dorit de cei din Câmpulung pentru primărie. Se pare că acesta este preferat de către cetăţenii din municipiu pentru a conduce administraţia locală. Un sondaj făcut de către o publicaţie locală îl arată de omul de afaceri muscelean favorit în cursa internă a PNL pentru primărie. Cetăţenii au putut vota între doi liberali, Bogdan David, preşedintele PNL Câmpulung, şi Florin Liţoi, amândoi în vârstă de 42 de ani. În urma sondajului, Florin Liţoi era favorit cu 62%, în timp ce Bogdan David avea 38%. 


La Câmpulung, se vor face mai multe sondaje, urmând ca, în funcţie de rezultate, conducerea PNL să anunţe candidatul din partea partidului. Florin Liţoi s-a evidenţiat în această cursă prin viziune şi prin proiectele concrete pe care le are pentru Câmpulung. Mai mult decât atât, Florin Liţoi susţine că întotdeauna se va baza pe echipa din care face parte, iar proiectele vor fi stabilite şi planificate alături de cetățeni:  


„S-a demonstrat întotdeauna că lucrurile în echipă sunt cele mai eficiente și cu rezultat imediat, ceea ce duce la concluzia că trebuie să ne considerăm fiecare dintre noi parte din această echipă pentru a ne putea bucura împreună de susținere, încredere și transparență, acestea fiind doar câteva dintre criteriile de funcționalitate a diferitelor strategii pentru tot ce va urma.” - a precizat profesorul universitar Florin Liţoi.