Procurorii cer închisoare cu EXECUTARE pentru Boureanu!

Procurorii au cerut condamnarea fostului deputat argeșean Cristian Boureanu la doi ani și șase luni de închisoare cu executare,  la ultimul termen al dosarului în care este judecat pentru ultraj.

Pentru iubita lui Boureanu, Laura Dincă, procurorul a cerut o pedeapsă cu amânare, sub supraveghere doi ani, dar şi 30 de zile de muncă în folosul comunităţii. Aceasta este acuzată de mărturie mincinoasă. De asemenea, Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-ar fi lovit în noapte în care a avut loc incidentul, a cerut, în instanţă, 200.000 de euro daune.

Reamintim că în luna iunie 2017, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în București, de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta "s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale".

Decizia nu va fi definitivă.

 

 Sursa: Mediafax