Proceduri noi la Salon Aiko cu echipamente de ultimă generație

Ziua Femeii vine cu proceduri noi în cadrul Salonului Aiko. Așa cum și-a obișnuit clientele, Aiko adaugă mereu în portofoliul săi servicii noi și echipamente de ultimă generație. În martie, oferta sa se îmbogățește cu două aparate de ultimă generație ce vin să completeze gama de proceduri dedicate înfrumusețării corporale. 

 

 


 ENEKA  - ultima inovație în epilare definitivă


Oricine știe cât de inconfortabilă poate fi epilarea clasică, atât ca durere, cât și prin prisma faptului că trebuie repetată la intervale regulate. Epilarea definitivă este soluția pentru a scăpa de acest calvar. Metoda de epilare definitivă cu laser este o procedură non-invazivă și nedureroasă care poate fi aplicată chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Această procedură lasă pielea fină și netedă pentru un timp îndelungat, fără efecte secundare, iar riscul de a dezvolta infecții este zero. Mai mult, te ajută să scapi de foliculită (firele de păr crescute pe sub piele). Laserul, printr-un fascicul de lumină concentrat, focalizează foliculul de păr. Acest fascicul de lumină se transformă în energie pură și este absorbit de pigmentul natural al firului de păr. Această energie încălzește și arde folicul de păr de la rădăcină împiedicându-l să mai crească.

 

 


 Eneka Pro garantează rezultate eficiente pentru toate tipurile de păr, de piele și densitate, în orice moment al anului.


Echipamentul Eneka Pro cu dioda laser, care are la bază principiul fototermolizei selective, o tehnologie care distruge definitiv firele de păr, este inovația în epilare definitivă. Acest tip de echipament, ce face parte din oferta AIKO, are o eficacitate crescută, deoarece lucrează țintit și cauterizează capilarul care hrănește firul de păr, distrugând rădăcina acestuia. Are un mod de lucru continuu, asigurând rapiditate în realizarea ședinței de epilare. 
Deoarece rezultatul tratamentului de epilare definitvă cu laser poate fi influențat de mai mulți factori, sunt necesare minimum 6 ședințe/zonă. Durata unei ședințe variază între 5 și 10 minute pentru zonele mici și 30-90 minute pentru zonele mai mari. După finalizarea tratamentului este recomandată o ședință de întreținere o dată la 6-12 luni.

 

 


 Cea mai puternică tehnologie de a arde grăsimea și de a crește masa musculară


Vine sezonul cald și doriți să ajungeți la o greutate optimă sau doar doriți un corp tonifiat?! Salon Aiko are soluția pentru dumneavoastră. WONDER HIFEM TRAINING este un echipament nou ce vă ajută să ardeți grăsimea și să creșteți masa musculară. Acțiunea sa constă în generarea a mii de contracții musculare folosind impulsuri electromagnetice și electrice ce fac ca mușchii să se contracte, rezultatul fiind similar cu mișcarea normală și contracțiile musculare regulate. Procedura durează 25 de minute per ședință, iar rezultatele se observă după 2-3 ședințe.


Beneficii: 
- creșterea tonusului muscular;
- crește forța, rezistența; 
- îmbunătățește eficiența metabolismului;
- reabilitare musculară;
- îmbunătățește vascularizarea;
- reduce grăsimea musculară.

 

Salon AIKO, str. Violetelor, nr. 26
Tel. 0752 816 292
www.salonaiko.ro
FB: Salon Aiko