Proceduri de fertilizare in vitro și de inseminare artificială cu confirmări de sarcină

Anul a început cu vești extraordinar de bune pentru câteva familii din Argeș. 2018 le va aduce un nou membru în familie, un bebeluș mult dorit. Deși au probleme de fertilitate și nu au reușit să obțină o sarcină pe cale naturală, soarta le-a surâs, ajutorul venind din partea medicului embriolog senior, dr. Marilena Băluță, care profesează și în Argeș.

CITEȘTE ȘI ... (video) De frica divorțului și-a dat foc și și-a tăiat gâtul!

Aceasta și-a deschis anul trecut clinica Fertility Save, în comuna Bradu, oferind, pe lângă consultațiile de obstretică – ginecologie, și diagnostic și tratament în infertilitate, atât pentru doamne, cât și pentru domni. În prima săptămână din an, medicul Marilena Băluță deja a constatat că munca sa a dat roade.

CITEȘTE ȘI ... Nou în Pitești! Tractări Auto & Transport 24/7

Șase cupluri argeșene au urmat procedurile necesare pentru conceperea unui copil, adaptate diagnosticului stabilit. În două dintre cazuri, a fost necesară inseminarea artificială, iar pentru celelalte patru, s-a optat pentru fertilizare in vitro. Veștile au foat minunate pentru patru dintre aceste paciente, de la clinica din Bradu, când testele de sarcină au avut rezultate pozitive, iar ecografiile efectuate de dr. Marilena Băluță au dat posibilitatea viitoarelor mămici să asculte primele bătăi ale micuțelor inimioare.

Mai mult, în cazul unuia dintre cupluri, barza va aduce chiar gemeni. În fotografiile atașate, fotografii din arhiva personală a medicului Marilena Băluță, puteți vedea și primele imagini cu embrionii. În cadrul clinicii Fertility Save se oferă consultații și se stabilește tratamentul, iar procedurile de FIV și inseminare artificială se efectuează la clinica Medicum din București.