Problemele comunei Mihăești în agenda CJ

Problemele comunei Mihăești în agenda CJ. Directorul interimar al Regiei de Drumuri, Ionel Iriciuc și președintele CJ Argeș, Dan Manu au efectuat o vizită de lucru prin județ.

Directorul interimar al Regiei de Drumuri, Ionel Iriciuc și președintele CJ Argeș, Dan Manu au efectuat o vizită de lucru prin județ.
Au fost vizate, în principal, școlile din comună și DJ 738, aici existând și o alunecare de teren din cauza căreia, în satul Drăghici, drumul a fost blocat pe un sens.
Pentru rezolvarea, în cel mai scurt timp a problemei la drumul județean, președintele Consiliului Județean, Dan Manu va avea o întâlnire cu conducerea A.B.A.A.V., pentru a discuta efectuarea unei lucrări de regularizare a râului, care a erodat drumul.

CITEȘTE ȘI ... Președintele CJ în ”inspecție” în județ


În ceea ce privește situația școlilor, s-a insistat pe necesitatea ca toate școlile din comună să aibă toaletele în incinta unităților. Mai mult, la școala din satul Mihăești, s-a oferit și soluția tehnică pentru accesul acces direct din unitatea școlară la grupul sanitar aflat în spatele școlii, astfel încât copiii să nu mai fie nevoiți să iasă afară pentru a merge la toaletă.