Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară. Ce nume au ales pentru fetița lor | Sursa Ta

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță, iar cuplul a ales să o numească Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Sunt momente pline de fericire pentru cuplul format din Meghan Markle și Harry. Actrița a născut o fetiță, iar amândouă sunt sănătoase și se simt foarte bine.

Ducii de Sussex au ales să o numească pe micuță Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Primul prenume, Lilibet, este numele de alin al bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Cuplul a mai ales să o cheme pe fetiță și Diana, după Prințesa Diana, mama lui Harry.

Fetița ducilor de Sussex a venit pe lume în data de 4 iunie, sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Santa Barbara, din California. În prezent, mama și fetița se afla acasă și sunt sănătoase, informează E!News.

CITEȘTE ȘI... Accident între o mașină și o motocicletă în Curtea de Argeș! Două victime transportate la spital

Actrița și Prințul Harry au anunțat, în data de 14 februarie că așteaptă cel de-al doilea copil, o fetiță. Micuța Lilibet a venit pe lume la începutul acestei luni și va aduce bucurie în cuplul regal. 

Ducii de Succes mai au împreună un băiețel, pe Archie, în vârstă de 2 ani. Meghan, în vârstă de 39 de ani și Harry, în vârstă de 36 de ani au dat vestea celui de-al doilea copil cu o fotografie, ce îi înfățișa în curtea vilei lor din Los Angeles.

"Putem confirma că Archie o să fie un frate mai mare", a scris atunci cuplul.

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, pentru revistaNewYorkTimes, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

„Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris atunci Meghan.

Ducesa a mai spus că „singurul mod” prin care cuplul regal se putea vindeca era să se întrebe reciproc „Eşti bine?”.

CITEȘTE ȘI... Amendă de 2.000 de lei pentru un bărbat din Câmpulung pentru nerespectarea carantinei

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat, vara trecută, o proprietate într-o comunitate exclusivistă din California. Cuplul regal locuia deja de șase săptămâni în conacul din orașul Santa Barbara, cunoscut ca fiind casa unor vedete de rang înalt, precum Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

Conform surselor apropiate cuplului, acesta este locul în care cei doi doresc să se stabilească și să își crească băiețelul, pe Archie. Aceasta este prima casă cumpărată de cei doi, care sunt extrem de fericiți cu alegerea făcută și speră să aibă o viață cât mai normală, ferită de ochii lumii.  


Sursa: antena3.ro