Necazurile se țin scai de Bebe Roată! După ce blonda „supremă” i-a furat mașina ...

Gheorghe Oprea, zis şi Bebe Roată, administrator al firmei de transport Auto Tehnic s-a ales cu dosar penal. Totul dupa ce, luni seara, fostul rege al transportului in regim de maxi taxi din Pitesti a fost prins la volanul unui microbuz conducând ilegal. 
Bebe Roata a fost oprit in trafic de politistii Serviciului Rutier in zona Ceta. Efectua o cursa pe ruta Pitesti- Titesti. 
Oamenii legii au stabilit, dupa ce i-au verificat documentele, ca patronul firmei care se afla la volanul microbuzului cu o capacitate de 19 locuri nu detine permis de conducere adecvat.
 Potrivit surselor din randul anchetatorilor, in loc de categoria D, Roata are subcategoria D1. Politistii n-au tinut cont ca patronul le-a motivat ca a fost o exceptie ca se afla el la volan, in seara aceasta neavand sofer pentru a efectua cursa, si au intocmit pe numele pitesteanului dosar penal.

CITEȘTE ȘI ... Ai terminat ASE-ul? Poţi deveni ofiţer la Poliţia Economică

Gheorghe Oprea, cunoscut drept Bebe Roată, a fost, prin firma Auto Tehnic, principalul operator pe piața de transport public în Pitești până în 2008, moment în care asocierea dintre CNCD și Publitrans l-a scos de pe piață.
 La momentul respectiv, Bebe Roată a contestat modul de atribuire a traseelor din Pitești. Practic acela a reprezentat momentul scoaterii microbuzelor maxi taxi din transportul public în municipiul Pitești.


Bebe Roata este barbatul caruia Alina Badea, blonda siliconata de la Albota, i-a furat masina anul trecut. Patronul pitestean a luat-o la ocazie pe tanara care s-a facut remarcata prin scandalurile in care a fost implicata in decursul timpului. 


Vezi firul intamplarii aici: Blonda bețivă - control judiciar pentru 60 de zile! A furat mașina chiar de sub nasul...