Principalele motive pentru care flipchart-ul nu trebuie sa iti lipseasca de la birou

Dintre toate produsele de birotica si papetarie, flipchart-ul este un accesoriu prezent in aproape orice birou, fiind folosit pentru diferite prezentari, expunerea problemelor companiei, a planurilor de afaceri sau a ideilor angajatilor. 

Flipchart-ul are forma unei table sustinute cu trei sau patru picioare si poate fi fix, mobil, cu accesorii incluse, precum markere si bureti speciali. Cu alte cuvinte, achizitionarea unui flipchart pentru birou este o investitie necesara pentru a creste productivitatea angajatilor. 


Importanta achizitionarii unui flipchart pentru birou
Pentru angajatii care dau tot ce au mai bun la serviciu, pentru cei care doresc sa impartaseasca sefilor si colegilor parerile si ideile lor, pentru cei care doresc sa ii motiveze si pe ceilalti sa dovedeasca acelasi grad de implicare in proiecte, flipchart-ul este un obiect absolut necesar. 

Pentru ca nicio sedinta de lucru si nicio prezentare nu se poate realiza fara o expunere clara a ideilor, aceste dispozitive extrem de populare sunt folosite in cladiri de birouri, in institutii de invatamant si in multe alte locuri unde este nevoie sa se expuna in mod concis o serie de chestiuni.

Pentru cei care au de ales intre un whiteboard si un flipchart, exista motive suficient de bine intemeiate de ambele parti pentru alegerea unuia dintre aceste produse de birotica. Tablele magnetice se afla in permanenta concurenta cu flipchart-urile, fiind folosite in acelasi scop, insa cu diferente semnificative.

Cei care au nevoie de informatiile scrise in timpul unei prezentari trebuie sa isi indrepte atentia catre un flipchart, de vreme ce de pe tabla magnetica informatiile sunt sterse aproape imediat. Cei care doresc sa pastreze informatii scrise in timpul prezentarilor isi indreapta atentia catre acest tip de dispozitiv. 

Pe de alta parte, un flipchart folosit foarte des consuma bucati mari de hartie pentru informatie putina sau care se repeta.

Desigur, clientii au posibilitatea de a achizitiona un flipchart magnetic, care raspunde nevoilor pe care acestia le au. Exista, desigur, si table magnetice mobile, fixate pe un suport, care se pot muta dintr-o sala in alta la fel de usor ca si un flipchart. In comparatie cu un flipchart, tablele magnetice vor oferi mai multe functionalitati utilizatorilor, putand fi utilizate si ca avizier. In plus, folosirea unei table magnetice nu va genera deseuri, deci va fi mai prietenoasa cu mediul.

In concluzie, flipchartul cu hartie sau in forma magnetica este esential pentru prezentarile din cadrul sedintelor de la birou, gasindu-se online sub diferite forme si dimensiuni. Acest dispozitiv este usor de comandat, de utilizat si de intretinut si va fi apreciat de toti colegii de birou. 

Garantia unui flipchart achizitionat din cadrul magazinului Absolut Office poate fi de cateva zeci de ani. Aceste produse sunt prevazute cu bureti, markere, spray-uri de curatare, magneti si tavita pentru markere si au o inaltime reglabila. 

Gratie achizitionarii unui flipchart, ideile creative vor putea fi expuse mai usor, inspiratia si deciziile vor fi comunicate celorlalti colegi intr-un mod inedit, iar prezentarile si intalnirile de afaceri vor capata o alta