Principalele motive pentru a monta camere de supraveghere video la domiciliu

Din pacate, in ziua de astazi, nivelul de incredere dintre membrii familiei este din ce in ce mai scazut. In unele situatii, in care unul dintre parteneri il banuieste pe celalalt de infidelitate, in care parintii isi banuiesc copiii de consum de alcool, de droguri sau de activitati periculoase in lipsa lor de acasa, in care angajatorii banuiesc bonele sau persoanele care ingrijesc parintii sau bunicii bolnavi de rele tratamente, se recurge la instalarea unor camere de supraveghere video acasa. Acestea vor contine dovezi palpabile care sa le confirme sau sa le infirme banuielile.

 


Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere pentru necesitatile tale?


Aceste camere de supraveghere video au un rol extrem de important in descurajarea producerii infractiunilor si in descurajarea comportamentelor anormale sau deviante in domiciliu. Acestea ajuta atat politia sa recunoasca infractorii, cat si partenerii sa recunoasca infidelitatea celor alaturi de care isi petrec viata. In magazinul online sunt disponibile mai multe modele de camere de supraveghere.

Cele cu infrarosu redau imaginile la o rezolutie suficient de mare in timpul zilei, iar in conditii de iluminare scazuta sunt varianta cea mai buna, fiind capabile sa lumineze zona supravegheata si imaginile sa fie observate mult mai clar cu ochiul liber.

Camerele Dome si Bullet sunt camere ideale pentru exterior, pentru a preveni infractionalitatea si vandalismul. Calitatea imaginilor video este incontestabila si acestea pot fi folosite atat in interior, cat si la exterior, gratie gradului ridicat de protectie la intemperii.

In magazinul online sunt disponibile si camere si sisteme HDCVI, HDTVI, precum si camere si sisteme IP si sisteme de alarma performante.

 

 


Cinci motive importante pentru a monta un sistem de supraveghere video


Montarea unei camere de securitate acasa nu mai trebuie privita ca o alegere ciudata, ci, mai degraba, ca o investitie pe termen lung. 

Primul si principalul motiv pentru care utilizatorii monteaza camere de supraveghere in domiciliu este acela ca se vor bucura de mai multa liniste sufleteasca, stiind ca totul este sub control si ca vor putea urmari minut cu minut tot ce se intampla in casa. Cei care au indoieli, precum si persoanele care nu mai au incredere in membrii familiei se vor convinge daca au sau nu dreptate in ceea ce ii priveste pe acestia.

Al doilea motiv pentru instalarea unui sistem de supraveghere in locuinta este acela ca utilizatorii vor sti in permanenta cine intra si cine iese din casa, la ce ora si care a fost scopul si durata vizitei. Al treilea motiv este reprezentat de descurajarea producerii unor infractiuni, chiar inainte de producerea acestora. Cu alte cuvinte, atunci cand infractorii vor observa existenta camerelor de supraveghere la exterior nu vor dori sa mai intre in locuinta. 

Al patrulea motiv este supravegherea indeaproape a membrilor familiei, care sunt neputinciosi si neajutorati si care sunt lasati in grija unor persoane straine, cum sunt copiii si batranii. Nu in ultimul rand, camerele de supraveghere se instaleaza in domiciliu pentru ca utilizatorii sa aiba posibilitatea de a supraveghea perimetrul la exterior si la interior, cat timp sunt plecati la munca sau in vacante.