Prin Programul Antreprenorești, turismul inflorește pe Valea Doamnei, de la Corbi până pe ...

Prin Programul Antreprenorești, turismul inflorește pe Valea Doamnei, de la Corbi până pe Valea Doftanei.

Vineri, 27 octombrie, echipa Antreprenorești, impreună cu reprezentanții celor două comunități, se intâlnesc pentru a identifica soluții de promovare și dezvoltare pentru zonele rurale cu potențial turistic.

Alături de cele două comunități sunt reprezentanți din echipa Antreprenorești, antreprenori și profesioniști de top din comunitatea Romanian Business Leaders. Implicați în echipa dedicată punerii în valoare a potențialului de la sat și dornici să schimbe România rurală, îi vom aveal alături pe Felix Patrascanu- General Manager FAN Courier, Daniela Mariscu- Fondator Aquatica Experience, Marius Țapu- Fondator SC Artsani Com SRL, Marius Bostan- Antreprenor și inițiator Repatriot, Emil Munteanu- Fondator Atra Doftana și Marius Dan- Fondator Tudor. Personal Tailor .
Echipa Antreprenorești este susținută de echipa Vreau sa fiu Antreprenor care desfășoară o nouă conferință în rural, conferință ce are rolul de a pune față în față liceeni cu antreprenori care povestesc ce înseamnă să ai o afacere.