Primul caz de COVID-19 în Curtea de Argeș! Anunțul primarului Constantin Panțurescu

Primul caz de COVID-19 în Curtea de Argeș! Anunțul primarului Constantin Panțurescu


Primarul de la Curtea de Argeș a confirmat primul caz de coronavirus în municipiul pe care îl conduce. Se pare că este vorba despre soția directorului Bibliotecii Municipale din Curtea de Argeș, anagajată a Steinel SA. Femeia s-ar fi întors din Anglia pe 14 martie, iar acum se află la Spitalul Județean Argeș.

Familia acesteia se află în autoizolare.

„Cu toții traversăm o perioadă dificilă și vă asigur că autoritățile locale din Curtea de Argeș fac tot posibilul să facă față acesteia. Vreau să mulțumesc tuturor celor care se implică în mod direct în gestionarea acestor situații, de la voluntari, la colegii mei, la angajați ai autorităților partenere și la colaboratori.
Confirm prezența la Curtea de Argeș a primul caz de COVID-19 precum și faptul că s-au luat deja toate măsurile legale și recomandate.
Fac un apel la responsabilitate, rațiune și la calm. Vă rog să urmăriți doar comunicările oficiale și recomandările specialiștilor. Nu putem controla răspândirea acestui virus decât prin propria conștiință, prin respectarea măsurilor de igienă și de izolare.
Vă rog #stațiAcasă”, a transmis primarul Constantin Panțurescu.

Reamintim că alte 3 persoane au fost depistate pozitiv în județul Argeș. (CITEȘTE AICI) Aceste informații nu sunt însă oficiale. Conform unor dispoziții venite la nivel național, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a anunțat presa ca NU ni se vor mai comunica oficial, nici confirma, nici infirma, date privind cazurile identificate în județe.

În traducere, tot ceea ce autoritățile publice sunt dispuse să mai dea publicității pe această temă, este statistica națională, fără nicio detaliere pe județe.

De ce nu putem să vă comunicăm statistica totală oficială? Citește aici....IMPORTANT! Autoritățile au interzis difuzarea cazurilor pe județe!

De asemenea, precizăm că președintele României a anunțat astăzi carantina totală care va fi instituită pe teritoriul României începând de mâine. Cu alte cuvinte, recomandările din Ordonanța Militară dată în urmă cu câteva zile devin obligații.

CITEȘTE ȘI ... Președintele anunță CARANTINĂ totală! Recomandările devin OBLIGAȚII!