Primele evenimente culturale din Argeș

Centrul Cultural Județean Argeș, Teatrul Alexandru Davila Pitești și Centrul de Cultură Dinu Lipatti vă așteaptă luni, 1 iunie 2020, la Grădina de vară din Pitești la spectacolul TOTUL VA FI BINE.

Vor fi două spectacole, de la ora 10.00 și de la ora 18.00. 

Își dau concursul talentați tineri artiști aparținând clasei de canto - Musicando con Adina Sima, Clubului Fii Artist by Marius Bălan și Musicals by Gina Pavel, iar actorii și colaboratorii Teatrului Alexandru Davila vor juca spectacolele „Ursul păcălit de vulpe” (ora 10.30) și „Micul prinț” - Lightwave Theatre Company (ora 20.00).

Seara se va încheia cu proiecția filmului „Dumbrava minunată”.

În rolul maestrului de ceremonii, responsabil cu păstrarea bucuriei și jovialității este Fabian Sanchez.

Spectacolul are o dublă semnificație: sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului și reîntâlnirea mult dorită dintre artiști și publicul spectator de toate vârstele.

"TOTUL VA FI BINE", căci "copilăria este lumea miracolului şi a magiei".

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Purtarea măștii este obligatorie!

Toate aceste activități se vor desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor cât și din partea participanților, a măsurilor de protecție impuse de actele normative în vigoare, care prevăd că “începând cu data de 1 iunie este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, a altor evenimente culturale în aer liber, precum și a festivalurilor publice și private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune aflate la distanță de minimum 2 metri, unul față de celălalt, purtarea măștii de protecție și respectarea condițiilor stabilite prin ordinal comun al ministrului Culturii și ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”. (Ordinul nr. 2.855 din 15 mai 2020).