Primarul Sorin Lupu: „Priboieni a fost mereu o localitate preocupată de generația de mâine”

„Am spus-o de foarte multe ori, cea mai profitabilă investiție este investiția în viitor, în copiii noștri, în educația lor. Acesta este motivul pentru care învățământul a fost una dintre prioritățile mele ca primar și nu mă voi opri din îmbunătățirea mediului în care se desfășoară actul educațional, pentru ca generațiile de mâine să fie beneficiarele unor resurse moderne de învățare.” - spune primarul Sorin Lupu, cel care, în fiecare dintre mandatele de până acum, a investit în mod constant în școală și în copii.

Așa se face că toate grădinițele de pe raza localității sunt reabilitate și dotate la standarde moderne. De asemenea, nu au fost neglijate nici investițiile în serviciile de sănătate, atât de necesare comunității. Priboieniul este una dintre puținele administrații din Argeș unde primăria acordă, din luna martie a acestui an, o indemnizație de 1.000 lei părinților, la fiecare naștere.

 

 

 Fapte, nu vorbe!


Faptele vorbesc la Priboieni, dincolo de orice alte vorbe. Iată câteva dintre proiectele bifate de către primarul Sorin Lupu!
# Reabilitare Școala Gimnazială „C. Rădulescu Codin” corpul A și B, conform ultimelor cerințe ale ISU pentru avizare;
# În 2018, grădinița din centrul localității a fost reabilitată și dotată cu centrală pe curent;
# Reabilitare și dotare Cămin Cultural „C. Rădulescu Codin” prin fonduri europene;
# Dotare costume populare cusute manual pentru Ansamblul „Doina Cârcinovului” prin fonduri europene, cu ajutorul Grupului de Acțiune Locală ”Drumul Carelor";
# Premiere elevi cu rezultate deosebite la evaluarea națională și absolvenți ai clasei a 12-a care au promovat examenul la facultăți de renume cum ar fi Academia de Poliție și Facultatea de Medicină;
# Dispensar reabilitat și dotat cu cabinet stomatologic și ecograf;
# Proiecte pentru tineri:
- tenis de picior concurs cu premii;
- derby între generații;
- Cross-ul Tineretului, cu decernare de diplome;
# Echipa de fotbal juniori și seniori în liga a IV-a;
# Prin Școala Gimnazială „C. Rădulescu Codin”, s-au format echipe de handbal feminin și masculin cu care s-au câștigat foarte multe diplome.
# În anul 2008, a fost înființat ansamblul „Doina Cârcinovului” și orchestra formată din copiii ansamblului (acordeon, vioară, țambal, soliști etc).