Primarul Smădu a fost condus pe ultimul drum...

Astăzi durerea a cuprins inimile celor care l-au cunoscut pe primarul de la Domnești, Nicolae Smădu. Numeroși oameni l-au condus pe primar pe ultimul drum, printre care primari, oameni din administrațiile locale, dar și președinte CJ, Dan Manu și președintele PSD, Șerban Valeca.

Vă reamintim că primarul Smădu s-a stins din viață marți, în urma unui atac cerebral, la vârsta de doar 57 ani. 

De asemenea, președintele PSD, Liviu Dragnea a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare prin care își exprimă regretul față de pierderea timpurie a colegului și primarului argeșean:

„Îmi exprim regretul pentru tragicul eveniment care l-a luat dintre noi, prea devreme, pe primarul Nicolae Smădu. Am pierdut un coleg extraordinar şi un primar remarcabil, care a reprezentat PSD cu cinste în faţa oamenilor din comuna Domneşti, judeţul Argeş. La 57 de ani, Nicoale Smădu câştigase al treilea mandat de primar, dovadă a aprecierii de care s-a bucurat în rândul domneştenilor şi a eficienţei activităţii sale administrative.
Personal, dar şi în numele PSD, doresc să transmit condoleanţe pentru familia primarului Nicolae Smădu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris președintele PSD, Liviu Dragnea.