Primarul Nicolae Pană: Priorităţile dumneavoastră sunt şi priorităţile noastre!

Dragi concetăţeni,


Ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru comuna Coşeşti. Sunt patru ani de când mi-aţi acordat votul dumneavoastră de încredere, gest pentru care vă mulţumesc încă o dată şi îmi manifest speranţa că nu v-am dezamăgit. În acest prim mandat, am încercat să rezolv cât mai multe dintre problemele comunităţii locale: pentru unele dintre acestea am găsit soluţii, altele se regăsesc în lista proiectelor demarate şi pe care îmi doresc să le duc la bun sfârşit în viitorul mandat, cu voia dumneavoastră.


În această perioadă, mulţi promit marea cu sarea, multe proiecte fără acoperire şi irealizabile, însă am încredere că veţi cântări atent toate ofertele electorale şi că veţi lua o decizie înţeleaptă privind opţiunea dumneavoastră de vot, o decizie în cunoştinţă de cauză. Indiferent ce veţi alege, vă asigur că atât eu, cât şi echipa mea vom respecta decizia dumneavoastră.


Analizaţi cu atenţie ceea ce ne propunem să facem.  Eu şi echipa mea venim în faţa dumneavoastră cu o ofertă de proiecte în acord cu solicitările cetăţenilor comunei Coşeşti. Priorităţile dumneavoastră sunt şi priorităţile noastre! Oferta noastră electorală este realizabilă şi, spre deosebire de alţii, nu promitem marea cu sarea şi proiecte fanteziste. Din respect pentru dumneavoastră, oameni cu care mă întâlnesc zi de zi pe drumurile comunei şi pe care vreau să vă pot privi în ochi fără să roşesc sau să plec capul, am întocmit o listă de proiecte pe care o putem transforma în realitate, proiecte pentru care am identificat sursele de finanţare necesare, proiecte de care dumneavoastră, locuitorii comunei Coşeşti, aveţi nevoie.


Vă îndemn să ieşiţi la vot, să vă îndepliniţi datoria cetăţenească de a vă exprima opţiunea, de care depinde viitorul dumneavoastră şi al comunei noastre. 


Votează! VOTUL TĂU  CONTEAZĂ!
Împreună suntem o forță!

 

Cu respect şi consideraţie,
al dumneavoastră primar Nicolae Pană