Primarul Nicolae Dascălu şi consilierii PSD Mărăcineni - mereu alături de cetăţenii comunei

Nicolae-Liviu Dascălu, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Mărăcineni,  și-a prezentat echipa de consilieri, propusă pentru Consiliul Local. Cei aflați în echipa sa sunt oameni cu experiență, cu spirit de inițiativă și cu idei pliate pe nevoile cetățeanului. 


Fiecare dintre aceștia și-a asumat o enormă responsabilitate, echipa de consilieri provine din structuri socio-profesionale diferite, fiind locuitori ai comunei, reprezentând toate zonele comunei, profesioniști de bună-credință, cu dorinţa de a se implica și de a continua seria lucrurilor bine făcute - „pentru siguranța unui trai mai bun”.


Obiectivul principal al întregii echipe îl constituie dezvoltarea, modernizarea și promovarea localității precum și creșterea calității vieții locuitorilor comunei, activitatea fiind centrată exclusiv pe cetățean.


    Pentru a aduce administraţia locală cât mai aproape de cetăţenii comunei Mărăcineni și pentru a o face mai transparentă şi receptivă la nevoile şi aşteptările acestora, actualul primar împreună cu echipa sa de consilieri promovează asigurarea unei comunicări și cooperări eficiente între cetăţeni şi administraţie, ținând seamă de părerea și problemele cetăţenilor propunând soluţii optime pentru rezolvarea acestora. „Prin informarea în prealabil a cetățenilor prin publicarea pe site-ul primăriei și în ziarul «Universul local al comunei Mărăcineni» a problemelor de interes public urmărim sporirea gradului de transparență la nivelul întregii administrații publice locale” - precizează primarul Nicolae Dascălu.


Din punct de vedere al asistenței sociale, înțelegând valoarea bunelor practici în administrație ca o modalitate de a-și dovedi eficiența în furnizarea serviciilor, primarul a demarat proceduri pentru adaptarea la standarde europene a centrului social de zi de pe raza comunei cu respectarea legislației naționale, în vigoare. Pentru a răspunde necesităților identificate la nivelul comunei în rândul persoanelor vulnerabile, în  contextul pandemiei generată de virusul SARS-CoV-2, s-a identificat personal voluntar pentru a participa la activități de monitorizare și vizite la domiciliul  a persoanelor cu vârste peste de  65 de ani, care nu beneficiază de sprijin din partea familiei și care nu au posibilitatea să se aprovizioneze singure necesitând ajutor din partea comunității pentru aprovizionare cu medicamente și alimente. De asemenea, la inițiativa primarului Nicolae-Liviu Dascălu, Primăria Comunei Mărăcineni a organizat campanii de colectarea de alimente, în colaborare cu societați comerciale de pe raza comunei, campanii înscrise sub egida „Banca de alimente” și cu ajutorul personalului voluntar, bunuri de consum (produse alimentare, igienico-sanitare) au fost distribuie către persoanele în nevoie din grupurile vulnerabile de pe raza comunei.

 

 


„Suntem o echipă unită, ne dorim să continuăm proiectele începute să fim cât mai aproape de fiecare dintre dumneavoastră, să rezolvăm problemele cu care vă confruntaţi!”