Primarul Ionică, despre bariera din Prundu: „E a cincea oară când merg la minister!”

Traficul îngâtuit din zona Prundu are ca principală cauză bariera de la trecerea de cale ferată, care stă mai mult coborâtă decât ridicată. Deşi argeşenii au reclamat în nenumărate rânduri această neregulă şi s-a promis instalarea unei bariere automatizate, proiectul bate pasul pe loc.

Încă din 2017 era anunţată această schimbare, au trecut trei ani şi nu s-a făcut nimic. Săptămâna trecută, primarul Conel Ionică a mers din nou la Ministerul Transporturilor pentru a insista pe necesitatea acestui proiect, însă este destul de sceptic în ceea ce priveşte rezultatele discuţiei.

„Am veşti pe jumătate bune, în ideea că dacă se vor respecta cele ce ne-au fost arătate, atunci va fi bine. Însă, nu ştiu ce să zic, pentru că este a cincea oară când merg la minister pentru această problemă. Conform spuselor celor de la Căi Ferate, în două luni se va demara procedura de licitaţie pentru achiziţia sistemelor de bariere automatizate, dat fiind faptul că s-au parcurs toate etapele de avizare şi documentaţiile sunt făcute. Este o problemă care a tot fost amânată, dar acum ni se spune că în primăvară va fi rezolvată şi vom scăpa de ambuteiajele din Prundu.”, ne-a declarat edilul Cornel Ionică. 
 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta