Primarul Ion Baicea și Consiliul Local Costești au oferit titlul de Cetățean de Onoare profesorului Ilie Stănescu! | Sursa Ta


Marți, 20 iulie 2021, în zi de mare sărbătoare pentru orașul nostru, alături de cetățenii orașului s-au aflat: primarul Ion Baicea, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu.

Cum în astfel de momente se cuvine a aduce recunoaștere personalităților care au contribuit la dezvoltarea localității, primarul Ion Baicea și Consiliul Local Costești au oferit titlul de Cetățean de Onoare profesorului Ilie Stănescu și post – mortem medicului Dumitru Bacinschi. 

CITEȘTE ȘI... (VIDEO) Intervenție în centrul Piteștiului! Un geamantan suspect găsit într-o scară de bloc!

În plus, președintele Ion Mînzînă a înmânat “Diploma de recunoștință” profesorului Ilie Stănescu, în semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate depusă în slujba învățământului din România, și familiei doctorului Dumitru Bacinschi, pentru prestigioasa activitate medicală depusă în slujba comunității locale, în calitate de medic dar și ca director al Spitalului Orășenesc “Regele Carol I” Costești.

Conducerea Consiliului Județean Argeş a transmis și un mesaj de susținere cetățenilor orașului Costești și i-a asigurat că va sprijini proiectele administrației locale ce vizează dezvoltarea localității.