Primarul din Moșoaia ne reprezintă la Singapore, la întâlnirea Asociației Mondiale a Comunelor

Primarul comunei Moșoaia, Florea Ene, a fost desemnat să meargă la Singapore, la întâlnirea Asociației Mondiale a Comunelor. Evenimentul este organizat în perioada  în perioada 6 - 12 iulie.

 "Am atras foarte multe fonduri europene și de la bugetul național pentru localitate: 2 milioane de lei prin PNDL pentru podul cel nou, un milion de euro pentru drumul din Smeura de Sus, 6-700.000 lei pe an din relația pe care o avem cu Petrom. Sunt bani atrași către bugetul local, pe care îi folosim pentru investiții importante pentru comunitate" a precizat  primarul Florea Ene.  

Președintele Asociației Comunelor Argeș,  primarul din Albota - Ion Dumitru nu va putea fi prezent, astfel acesta a desemnat trei edili argeșeni să reprezinte județul la întâlnirea Asociației Mondiale a Comunelor. Alături de primarul comunei Moșoaia, Florea Ene, va fi și omologul său din Mărăcineni, Nicolae Dacălul, dar și Gheorghe Stancu.

Doar 16 reprezentanți ai Asociației Comunelor din România vor participa în iulie la o întâlnire a Asociației Mondiale a Comunelor.