Primarul din Bălilești la dispoziţia cetăţenilor prin Whatsapp


Ca să respecte distanţarea socială impusă, primarul din Bălileşti se pune la dispoziţia cetăţenilor prin Whatsapp.

Pentru a dovedi că distanţarea nu înseamnă să rupi contactul cu comunitatea, primarul comunei Bălileşti, Victor Cătălin Turturică doreşte să ţină legătura cu toţi cetăţenii punând la dispoziţie un număr de Whatsapp, în cel mai scurt timp. 

Acesta aşteaptă de la concetăţeni mesaje scrise sau chiar filmuleţe, cu sesizări, propuneri de investiţii, păreri despre activitatea angajaţilor din primărie, nereguli la nivelul comunei, idei de dezvoltare a comunităţii. 

„În prezent și în perioada următoare, distanțarea socială poate crea unele disfuncționalități care ar putea duce la degradarea relației dintre primărie și dumneavoastră -cetățenii comunei. Pentru a avea legătură directă cu mine - Primarul comunei, vă pun la dispoziție (de luni 25 mai 2020) numărul de telefon unde mă puteţi contacta pe Whatsapp. 

Pe Whatsapp-ul de pe acest număr aştept să îmi transmiteţi mesaje scrise sau fotografii. 

Vă asigur că toate mesajele vor avea rol de informare privind aspecte ale relației dintre funcționarii primăriei și dumneavoastră, de informare a unor probleme de gospodărire comunală de care credeți că ar fi bine să ținem seama și chiar viziuni de investiții în vederea dezvoltării localității. 

Îmi doresc o acțiune serioasă atât din partea mea, cât și din partea dumneavoastră și eu cred că merită încercată și această formă de relaționare.”, este mesajul postat de către primarul Victor Cătălin Turturică. 

Acesta a explicat că telefonul va sta în permanenţă la domnia sa, fiind singurul care va răspunde mesajelor primite.