Primarul din Albota și omul de afaceri Dan Lazăr - la vânătoare de antilope în deșertul Kalahari!

La început de toamnă, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a pornit într-o nouă aventură a vieții sale, de data aceasta luând drumul deșerturilor africane, avându-l ca și partener de safari pe omul de afaceri Dan Lazăr, managerul Com Divers Auto Ro, unul dintre cei mai importanți transportatori din Argeș.

# Jurnalul unui călător: Ducele de Albota  a turnat sulf peste social-democrați...

În concediul petrecut în sălbăticia Africii, primarul Ion Dumitru a avut suficient timp pentru a face o radiografie “la rece” și dureros de adevărată  asupra situației din PSD, printr-un comentariu acid postat pe pagina sa de socializare. Edilul a demostrat prin acest mesaj că indiferent de continentul pe care se află, se găsește timp pentru o analiză politică a partidului care l-a consacrat.

# Liber la vânătoare pentru antilope!

Dincolo de meditații pe teme politice, ediul Ion Dumitru a avut însă parte de experiențe uimitoare în deșerturile Africii, împărtășind impresii și imagini despre acestea pe Facebook, cu accent pe una dintre cele mai vechi pasiuni ale sale, și anume vânătoarea.

În cea mai recentă dintre postări, primarul le prezintă prietenilor virtuali un trofeu de toată frumusețea, o antilopă trecută însă în contul lui Dan Lazar. Într-o altă imagine lângă o grămadă de trofee, Ducele de Albota anunță pregătirile pentru un festival, dar și unul dintre obiectivele pentru aceste zile: un leopard sau un ghepard.