Virgil Baciu - candidat PMP pentru șefia CJ Argeș!

UPDATE, 18 februarie:


Virgil Baciu, actual primar al comunei Corbi, s-a alăturat formațiunii politice PMP pentru alegerile de la Consiliului Județean Argeș.
În aceste momente, la sediul PMP din Pitești, Cătălin Bulf, liderul PMP Argeș, susține o conferință de presă unde va anunța lansarea candidaturilor pentru Virgil Baciu la șefia CJ și Dănuţ Dinu în lupta pentru Primăria Pitești.

Edilul din Corbi a declarat că a ales un partid de dreapta care sprijină idealurile naționale și dezvoltatea județului. Este încrezător forţele proprii și ale echipei sale.

 

Edilul din Corbi cedează funcția de primar și intră în competiția de la Consiliul Județean Argeș. Își dorește postul de președinte, dar se mulțumeste și cu o poziție de consilier județean. Acesta consideră că experiența cumulată din domeniul privat și cea de la fruntea localității Corbi îl fac eligibil și pregătit pentru provocarea de a conduce județul.

În această cursă nu va merge singur. Virgil Baciu a declarat că se va afilia unui partid de dreapta. Nu a dat încă nume, dar a menționat că a primit multe oferte.


De când și-a făcut cunoscută intenția, edilul a primit în mediul online foarte multe încurajări.