Primarul de la Bălilești: „Măsurile luate de organele centrale și locale trebuiesc respectate cu strictețe!”

Primarul de la Bălilești: „Măsurile luate de organele centrale și locale trebuiesc respectate cu strictețe!”


Primarul comunei Bălileşti, Victor Cătălin Turturică face apel la cetăţeni să nu se panicheze şi să respecte măsurile impuse de autorităţi. Acesta îi îndeamnă ferm să evite aglomeraţiile, salutul obişnuit cu strânsul mâinii şi îi sfătuieşte să se spele cât mai des pe mâini, cu apă şi săpun.


"Ne aflăm cu toții într-o perioadă a vieții noastre foarte complicata și pentru prima dată trebuie să facem tot ce depinde de noi să ne apărăm de virusul care în prezent nu are antidot medical! Măsurile luate de organele centrale și locale trebuiesc respectate cu strictețe! La nivelul comunei Bălilesti vă asigur că au fost și vor fi luate măsuri conform procedurilor primite astfel încât populația să perceapă pericolul, să acționeze și să nu se producă panica.Totul este în limita legală la acest moment și contati pe abilitatile Primarului dumneavoastră, ale Comitetului Local Pentru Situații de Urgență Bălilesti și a Politiei Bălilesti care sunt în acțiune și fac exact ce trebuie în astfel de situații!
Încă o dată vă spun să facem toți în așa fel incat să ne ferim de contacte om la om, să evităm salutul cu stransul mâinii și să ne spălăm pe mâini foarte des cu apă și săpun! Este timpul să stăm acasă în familie caci numai așa vom păstra siguranța celor din jur. Va doresc numai bine și să ne luptam pentru sănătatea noastră!
Primar Victor Cătălin Turturica."