Primarul Dan Stroe face apel la respectarea măsurilor sanitare

În comuna Bradu, nu a exitat o incidenţă foarte mare a cazurilor de COVID, astfel încât localitatea  nu a fost vreodată în pericol de a fi carantinată, asta şi pentru că cetăţenii au respectat măsurile, iar administraţia locală a efectuat temeinic acţiunile de dezinfecţie. Și, pentru că prevenţia este secretul, primarul Dan Stroe le cere cetăţenilor din localitatea Bradu să respecte în continuare măsurile sanitare şi să fie foarte riguroşi în aplicarea lor. Aceştia trebuie să ştie că la nivelul întregului judeţ portul măştii este obligatoriu în toate spaţiile publice pentru toată lumea, excepţie făcând copiii sub 5 ani. Aşadar, cu mască de când ies din casă şi până intră în casă.

„Doresc să le mulţumesc concetăţenilor mei, pentru  că au înţeles cât de important este să poarte mască, să păstreze distanţa şi să respecte regulile de igienă. Am reuşit astfel să nu avem probleme şi remarc că, de o lună de când au început şcolile şi grădiniţele, nu a existat niciun caz de infecţie în rândul copiilor. Sper să o ţinem tot aşa şi să revenim la normalitate.”, a fost mesajul transmis de către primarul Dan Stroe.

Pentru a fi pregătit de orice scenariu, primarul Stroe, alături de colegii săi din Consiliul Local, a aprobat achiziţionarea şi distribuirea de tablete conectate la internet tuturor elevilor pentru ca, în eventualitatea aprobării unui scenariu roşu, toţi cei implicaţi în actul de învăţământ să deţină mijlocele necesare derulării şcolii online.