Primarul, consilierii locali şi angajaţii Primăriei Berevoeşti - donaţii pentru persoanele aflate în dificultate

„Împreună pentru Berevoești!” este îndemnul lansat de către primarul Florin-Bogdan Proca împreună cu Primăria şi Consiliul Local Berevoeşti. Acesta are în localitate, la acest moment, circa 40 de persoane aflate în dificultate, care vor avea nevoie de sprijin în perioada următoare, din cauza restricţiilor impuse prin ordonanţele militare şi a imposibilităţii de a îşi mai asigura venituri. Pentru a îşi mobiliza concetăţenii, primarul, consilierii locali şi angajaţii Primăriei Brevoeşti vin cu puterea exemplului. 


„Ne adresăm tuturor concetățenilor și agenților economici să ne fie alături în această campanie pentru a fi aproape de persoanele cu vârsta peste 65 ani fără venituri sau fără susținători, dar și celor cu probleme sociale. Orice contribuție este binevenită și va demonstra empatia și solidaritatea noastră, a tuturor, mai ales în prag de sărbători creștine și va fi o rază de speranță și un sprijin moral pentru cei vizați, în această luptă cu virusul COVID-19. Puteți contribui cu alimente sau cu bani -indiferent de sumă -, care vor fi utilizați ulterior tot pentru achiziția de alimente de bază pentru a fi oferite persoanelor nevoiașe. 
Campania începe prin donarea indemnizației pe o lună de către primarul comunei și de membri ai Consiliului Local și prin contribuții ale personalului din cadrul primăriei.
Cei care doresc să ni se alăture ne pot contacta și dona în zilele lucrătoare între orele 08:00 și 16:00 la sediul primăriei și la următoarele numere de telefon:
0758.742.762 -  primar Proca Florin Bogdan
0747.067.427 - viceprimar Mazilu Ionel”, este mesajul transmis de către Primăria Berevoeşti.


Ajutoarele ce vor veni din donaţiile făcute de oamenii cu suflet mare se vor îndrepta strict către persoanele identificate ca fiind fără sprijin, care nu au venituri, nu beneficiază nici de ajutoare sociale. La finele săptămânii trecute, reprezentanţii Primăriei Berevoieşti au distribuit pachetele cu alimente donate de către Crucea Roşie, care au ajuns la cei aflaţi în dificultate.
Pentru cei izolaţi la domiciliu, în majoritate tineri, primarul Florin-Bogdan Proca ne-a declarat că administraţia locală îi sprijină în realizarea aprovizionării cu cele necesare, la solicitările lor, însă cei izolaţi îşi achită în totalitate cumpărăturile.

„Avem rugămintea să rămâneți în continuare acasă şi să ne solicitați ajutorul ori de câte ori este nevoie, pentru a putea trece împreună cu bine această perioadă dificilă din viata noastră.”, a transmis primarul Florin-Bogdan Proca cetăţenilor din localitate.

 


 Continuă lucrările la investiţiile aflate în derulare


Deşi perioada aceasta a impus o serie de restricţii pentru populaţie, după cum ne-a declarat primarul Florin-Bogdan Proca, lucrările de investiţii s-au derulat în continuare. Astfel, s-a reuşit asfaltarea a două străzi din localitate, iar în cazul Bisericii Ungureni este finalizată în proporţie de 95%. Lăcaşul de cult a beneficiat de reabilitarea faţadei, inclusiv termoizolaţie, plus alte lucrări la interior şi exterior.