Primarul comunei Ţiţeşti, Gheorghe Savu: „După alegerile locale CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!”

Preocuparea mea principală, ca primar al acestei localităţi, este aceea de a veni în sprijinul oamenilor şi să fac cât mai multe lucruri bune pentru a rezolva problemele a cât mai multor cetăţeni din comunitatea noastră. Scopul principal a fost să reuşesc să atrag cât mai multe fonduri, indiferent de sursa de finanţare pentru a dezvolta calitatea vieţii din comuna noastră. 


Este însă nevoie de timp, pentru că nimeni nu poate face minuni peste noapte. Nu este niciun secret, că în anumite zone din comuna Ţiţeşti am luat totul de la zero în urmă cu 4 ani. Ce pot să-i asigur însă pe toţi cetăţenii din comuna Ţiţeşti este următorul lucru: nu vom lăsa pe nimeni în urmă. 
Repet, am finalizat multe proiecte, altele sunt în derulare, iar cele mai multe sunt în faza de demarare a lucrărilor. 
Avem planuri ambiţioase, ne dorim să facem multe lucruri, dar ne propunem să le facem şi foarte bine. Un proiect trebuie gândit foarte bine de la început. 
Pentru mine, această comună este ca o casă, ca o gospodărie. Când ai probleme în gospodărie, cauți soluții, cauți alternative, nu te apuci să vinzi casa, iar în cazul unei administrații responsabile, soluțiile pot fi fondurile atrase: europene și guvernamentale. 


Stimaţi cetăţeni,
Vă asigur că voi rămâne acelaşi om, uşa mea va fi deschisă tuturor, iar după alegerile locale din 27 septembrie CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!


Cu consideraţie, 
Gheorghe Savu, primarul comunei Ţiţeşti.