Primarul Comunei Bogați, validat pentru o nouă candidatură

Dacă în alte localități PSD a cumpănit bine alegerea candidaților la primărie, chiar și cu primari în funcție fiind, la Bogați, nu a fost nevoie de nicio discuție. Primarul Ion Gîrleanu a fost opțiunea naturală pentru localitatea Bogați, motiv pentru care acesta a fost lansat în mod oficial week-endul acesta, în prezența conducerii PSD Argeș, a parlamentarilor și a locuitorilor dornici să-și manifeste susținerea. 

Politic vorbind, primarul Gîrleanu a câștigat cele două runde de alegeri de la finele anului trecut. Din punct de vedere administrativ, este unul dintre edilii de top ai partidului. Nu experiența în primărie este marele său atu, ci grija autentică pentru comunitate. Oamenii sunt cea mai de preţ bogăţie a locului, mărturisește primarul Ion Gîrleanu.


„Comuna Bogaţi este în dezvoltare şi modernizare pentru a deveni o comună europeană. Este o localitate unde se ţine seama de factorul uman care este elementul principal în identificarea nevoilor şi a oportunităţilor de care are nevoie comuna şi de fiecare dată urmărim să se găsească soluţiile cele mai bune şi oportunităţile necesare pentru dezvoltarea localităţii. Proiectele realizate până în prezent, dar şi cele viitoare sunt cuprinse în strategia de dezvoltare economică şi socială a comunei care vizează îmbunătăţirea calităţii vieţii şi creşterea nivelului de trai al nostru al tuturor.”, declară primarul Ion Gîrleanu. 


Școli moderne, rețea de apă potabilă în toată localitatea, drumuri și poduri și lucrări în desfășurare pentru extinderea sistemului de canalizare în toată comuna - aceasta ar fi o scurtă radiografie a localității Bogați. Anul trecut, prin programul guvernamental PNDL II, au fost alocate fonduri pentru proiectul „Extindere sistem de canalizare”. De asemenea, în derulare se află și proiectul care vizează introducerea rețelei de gaze naturale în comună. Primarul Ion Gîrleanu a avut și sprijinul Consiliului Județean Argeș. Potrivit vicepreședintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă, instituția pe care o reprezintă a sprijinit financiar reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Suseni, a Școlii Gimnaziale „Radu cel Mare”, Bogați și a Grădiniței cu Program Prelungit. De asemenea, a acordat fonduri pentru: înființarea rețelei de canalizare și a stației de epurare; execuție foraj în satul Bogați; podul din beton armat pe DC Glâmboc, peste pârul Glâmboc, în satul Suseni.