Primarii din Argeș prezenți la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România!

Primarii din Argeș, prezenți la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România!

Astăzi, la Palatul Parlamentului, a avut loc reuniunea Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România, ediția a-XX-a. La această reuniune, alături de șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, șeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, șeful Executivului, Sorin Grindeanu și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, au fost prezenți și primarii argeșeni împreună cu președintele Asociației Comunelor din Argeș, primarul comunei Albota, Dumitru Ion.

Liviu Dragnea, s-a adresat primarilor pe tema salarizării din administrația locală. Astfel, el le-a transmis primarilor că este necesar ca ei să aibă salarii adecvate, dat fiind faptul că se confruntă cu numeroase dificultăți.

La rândul său, și premierul Sorin Grindeanu a adresat un mesaj prin care le-a transmis că trebuie să fie sinceri și realiști în tot ceea ce spun. Trebuie să ofere tinerilor aceeași șansă în viață, indiferent de locul în care se nasc. 

Reuniţi la prezidiu, politicienii şi demnitarii au avut discursuri care au provocat ropote de aplauze în sală, în special când erau atinse subiecte precum incompatibilitatea aleşilor şi salariile lor. Pe rând, liderii PSD şi miniştrii au venit la tribună pentru a-şi prezenta viziunea asupra noii administraţii locale, o temă centrală fiind cea a banilor.

Cu prilejul acestei întâniri, primarii argeșeni nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul și au făcut poze alături de liderii de la București.