Primăria pune taxă pe alte 615 locuri de parcare din Piteşti! VEZI UNDE!

Una dintre cele mai mari probleme ale municipiului Piteşti la această oră este, fără doar şi poate, lipsa acută a locurilor de parcare.

În ciuda faptului că periodic sunt create noi locuri de parcate pe unde se găseşte oportunitatea, acestea tot sunt insuficiente. Reprezentanţii primăriei au decis să profite de faptul că unele dintre spaţiile de parcare aflate în proprietatea administraţiei publice sunt permanent ocupate şi au plecat pe teren pentru a identifica parcările cele mai aglomerate şi mai intens folosite, în vederea impunerii unei taxe de utilizare a acestora. Astfel, de curând, s-a luat decizia de a transforma în parcare cu taxă încă 615 locuri de parcare din întregul oraş. Potrivit raportului care a stat la baza deciziei de taxare a parcărilor publice, au fost identificate locuri de parcare în diverse zone intens tranzitate - în apropiere de spitale, poliţie, cimitir, gară sau alte instituţii - pentru care şoferii vor fi nevoiţi să plătească 2 lei pe oră dacă vor să-şi lase acolo maşina. În perioada următoare, vor fi montate parcometrele pentru încasarea banilor. În continuare vă prezentăm lista cu locurile de parcare devenite cu plată din dorinţa municipalităţii de a mai aduce bani la bugetul local.

# Parcare Strada Primăverii - 26 de locuri

# Parcare Strada Târgul din Vale - 39 de locuri

# Parcare Strada Victoriei (tronsonul cuprins între Ana Ipătescu şi Negru Vodă) - 123 de locuri

# Parcare Bulevardul Republicii (tronsonul cuprins între str. General Constantin Cristescu şi Negru Vodă) - 44 de locuri

# Parcare Strada Maternităţii - 11 locuri

# Parcare Bulevardul Eroilor - 92 de locuri

# Tronsonul cuprins între Strada Exerciţiu şi Strada Nicolae Dobrin - 123 de locuri

# Parcare Strada Crinului - 39 de locuri

# Parcare Strada Ana Ipătescu - 15 locuri

# Parcare Bulevardul Fraţii Goleşti - 103 locuri.