Primaria Pitești continuă campania de dezinfectare a orașului

Reprezentanții PrimarieI Pitești au anunțat că s-a continuat și astăzi campania de dezinfectare a orașului, efectuată în contextul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.
Aceasta a inceput la ora 09:00, în cartierul Găvana, apoi a urmat  zona Nord ,unde un numar de 60 de lucrători din cadrul societăților municipalității, organizați în echipe, au acționat pedestru, pentru dezinfectarea zonelor pietonale aglomerate, a mobilierului urban, a aleilor și a trotuarelor, cu atomizoare și pulverizatoare conținând substanță dezinfectantă.

De asemenea zeci de lucrători ai societăților aflate în subordinea Primăriei Pitești au reluat astăzi acțiunea de dezinfectare a zonelor pietonale, trotuarelor, aleilor, străzilor din cartierele piteștene, precum și în zone intens circulate precum piețe sau Spitalul Județean Argeș. Acțiunea va fi repetată periodic.

Se continuă si acțiunea de montare a dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc, în  toate cartierele Piteștiului iar în situațiile în care recipientele prezintă defecțiuni de fabricație vor fi remediate, prin înlocuirea acestora.
Sunt rugați toți administratorii de bloc și reprezentanții asociațiilor de proprietari să semnaleze orice astfel de situație apărută, la numărul de telefon 0248 984, astfel încât să se poată interveni cât mai curând în remedierea acestor probleme, prin înlocuirea dozatoarelor defecte.

Primaria anunță că în dimineața zilei de sâmbătă, 04.04.2020, între orele 03:00 și 09:00, va continua și acțiunea de dezinfectare a străzilor principale, a aleilor și a străzilor secundare din cartiere, cu utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, substanța folosită fiind avizată sanitar.

Campania de dezinfectare va fi repetată periodic, în contextul epidemiologic actual.