Primăria Pitești a cumpărat trei noi utilaje!

Primăria Municipiului Pitești a achiziționat încă trei utilaje multifuncționale care vor putea fi folosite atât iarna la deszăpezire, cât și în restul anului, pentru operațiuni cât se poate de diverse. Vorbim despre două autospeciale 4x4, cabină dublă, 7 locuri, cu lamă și sărăriță și o autospecială 4x4, cabină simplă, 3 locuri, cu lamă și sărăriță.

Utilajele sunt de ultimă generație, au anul de fabricație 2019,  vor fi transmise în administrarea Administrației Domeniului Public Pitești și vor fi foarte utile în special în cartiere, pentru intervenția pe  străzile înguste, unde utilajele de deszăpezire de tonaj  ridicat nu au acces.

În luna martie au mai fost achizitionate alte cinci utilaje: multifuncțională - autocompactoare 8-10 mc cu lamă și sărăriță; multifuncțională - automăturătoare medie 5-6 mc cu lamă și sărăriță; trei multifuncționale - autostropitoare container cu lamă și sărăriță.

Cele opt utilaje vor fi folosite pe tot timpul anului la multiple operațiuni - deszăpezire sau împrăștiere de material antiderapant, măturare mecanică (inclusiv rigole), colectare și compactare gunoi, transport materiale, la spălarea străzilor, a bulevardelor, a zonelor pietonale, precum și la udarea spațiilor verzi.