Primăria Corbi susține „Let's Do It, Romania”

Conducerea din localitatea argeșeană Corbi, prin angajații proprii, se ve implica în evenimentele organizate în cadrul Zilei naționale a curățeniei.

Toți cei care doresc să participe sunt așteptați sâmbătă dimineața, la ora 9:00, în fața Primariei, unde va avea loc înregistrarea participanților și împărțirea pe echipe de voluntari. Participanții vor primi din partea organizatorilor mănuși și saci, iar unde va fi cazul, lopeți și greble. Toți sacii cu deșeurile strânse vor fi preluați de mașinile firmei de salubritate.


Voluntarii trebuie să știe că există și o categorie de deșeuri care nu trebuie adunate: deșeuri de construcții, resturi de mâncare, mobilă, electrocasnice, sticlă spartă/geamuri, deșeuri medicale, explozibile, obiecte ce prezintă un pericol.

 


 

„Let’s Do It!” este cea mai mare mișcare socială din lume, cu peste 1.400.000 de voluntari implicați la nivel internațional. Voluntarii se vor implica în strângerea deșeurilor din mediul înconjurător. Din 2008 și până în prezent, mai mult de 20 de milioane de oameni din 150 de țări s-au alăturat mișcării „Let’s Do It!” în lupta cu deșeurile din natură.