Primăria comunei Bascov va fi modernizată și extinsă!

Consiliul Local al comunei Bascov a hotărât în ultima ședință ordinară ca sediul primăriei să fie modernizat și extins. Valoarea totală a investiției este de  2.614.668,37 lei, bani asigurați din Bugetul de venituri si cheltuieli al Comunei Bascov. 

Primăria are nevoie de această schimbare, având în vedere că din anul 1996 s-au mai desfășurat lucrări de reabilitare. Execuția lucrărilor urmează să înceapă de anul viitor.

Extinderea este necesară, având în vedere că din perioada  construirii primăriei (anul 1996) și până în prezent, s-au format mai multe compartimente imperios necesare pentru instituție, compartimente care nu existau pe atunci. La ora actuală, spațiile nu mai corespund: „Urmează să luăm arhiva, conform legii, și să o aducem de la subsolul primăriei către o arhivă electronică. De asemenea, vrem să fie create spații pentru persoanele care vin și plătesc taxe locale, pe zone și pe localități. Vrem neapărat să existe condițiile propice în așa fel încât tot ceea ce înseamnă relația cu cetățenii, adică fondul funciar, casierie, asistența socială, impozite și taxe locale, să beneficieze de spațiile corespunzătoare”, a declarat primarul comunei bascov, Gheorghe Stancu.