Primăria Câmpulung caută arhitect-șef

Primăria orașului Câmpulung organizează un concurs pentru ocuparea funcției publice de vacante de arhitect-șef. Potrivit calendarului, concursul se va desfășura după cum urmează: pe data de 4 aprilie,de la ora 09.00, candidații vor susține proba de testare a cunoștințelor pe calculator, urmând ca de la ora 11.00, aceștia vor da examenul scris. Ziua interviului le va fi comunicată ulterior. De asemenea, cei interesați trebuie să știe că termenul limită de depunere a dosarelor este astăzi, 5 martie.

Condițiile necesare care trebuie îndeplinite de către cei interesați sunt: să aibă studii superioare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată , în domeniul arhitectură, urbanism. inginerie civilă cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului și amenajării teritoriului, cursuri de formare continuă în domeniul urbanismului, vechime în specialitatea studiilor exercitării funcției publice de minimum 2 ani.Probele de concurs se vor desfășura la sediul ANFP din București. 
De asemenea, vă reamintim că administrația locală din Câmpulung a scos pentru a șasea oară postul de arhitect-șef al orașului, însă, acesta nu a fost ocupat până acum din anul 2013.