Primaria Albestii de Argeș anunț despre proiectul Harta Producătorilor Locali Români

Reprezentanții Primăriei Alestii de Argeș au prezentat azi pe site-ul lor un anunț despre proiectul Harta Producătorilor Locali Români.

Acesta este un proiect în care se pot inscrie producatorii pentru a-si scrie pe scurt ceea ce produc, a se pune pe harta Romaniei in zona in care produc pentru a fi mai usor gasiti de consumatori, fie ei persoane juridice, fie ei persoane fizice. 

Textul integral și toate informațiile detaliate le regăsiți mai jos:


,,Buna ziua, ma numesc Ilie Andrei-Leonard (https://www.facebook.com/andrei.ilie.397501) si sunt co-fondator al proiectului Harta Producatorilor Locali Romani, un proiect diferit de celelalte aparute in perioada asta. 

Acest proiect nu este un magazin online/marketplace etc, este o zona in care se pot inscrie producatorii pentru a-si scrie pe scurt ce produc, a se pune pe harta Romaniei in zona in care produc pentru a fi mai usor gasiti de consumatori (fie ei persoane juridice, fie ei persoane fizice). 

In momentul de fata sunt peste 400 de producatori AUTORIZATI in platforma (in platforma se pot inscrie doar producatorii autorizati) si ne dorim foarte mult sa creem un ecosistem producatorconsumator, care in ceva timp sa devina o unealta atat pentru consumatori care pot intra si gasi in apropierea lor ce doresc, cat si pentru producatori care sunt mai vizibili.

Lucram constant la platforma, momentan platforma are 3 zone: zona de harta, unde sunt pusi producatorii pe harta (https://producatoridinromania.ro/harta), zona de listare, unde sunt listati producatorii (https://producatoridinromania.ro/listing), dar si zona premium, unde producatorii isi pot creea website-uri de prezentare a business-urilor lor, la doar 40 de lei pe luna. 

(Atentie, inscrierea in platforma este total gratuita, insa cei ce doresc pot opta pentru un pachet).
 
Cautarea printre producatori este foarte intuitiva - sunt filtre dupa categorie, judet, si cautare dupa cuvinte cheie, atat pe harta cat si in zona de listare. 

Am avut foarte multe aparitii in media in ultimul timp (anexam mai jos cateva link-uri si poze).
 
Ne dorim ca Primariile sa sustina acest proiect si sa devina partenere cu noi, ajutandu-ne prin promovare platformei local, ajutand astfel si producatorii din comunitatea dvs. care se pot lista gratuit, dar si pentru consumatorii, care efectiv intra pe harta, si vad de unde pot cumpara diferite lucruri din zona lor (nu ne axam doar pe produse agro-alimentare, in platforma sunt peste 28 de categorii de producatori, incepand cu miere de albine si terminand cu producatori de arte, mobila etc).
 
Ne puteti ajuta sa dezvoltam acest ecosistem si sa sprijinim economia Romaniei, pentru ca in platforma sunt doar producatori autorizati.

Daca doriti mai multe informatii, va asteptam cu drag alaturi de noi."