(video) Primarul Liviu Țâroiu- la sediul poliției! Beat la volan, a lovit o altă mașină

Update


Potrivit ultimelor informații, Liviu Țâroiu conducea mașina primăriei, un Duster, atunci când a întors pe strada I.C. Brătianu din Câmpulung și a lovit o mașină care se afla la semafor.

Nu a fost nimeni rănit, dar șoferul, care și-ar fi dat seama că edilul este sub influența alcoolului, s-a temut să nu se mușamalizeze cazul și a sunat la 112.

Oamenii legii au ajuns la locul solicitării, iar în urma testării cu etilotestul a reieșit o valoare de 0,80  mg/l alcool pur în aerul expirat, primarul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În acest caz a fost întocmit dosar penal.


 

Accident rutier, în această seară, în Câmpulung. Din primele informații, este vorba de o tamponare între două autoturisme, iar la volanul uneia dintre mașini s-ar afla chiar primarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu. Se pare că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, semn că edilul municipiului încă sărbătorește venirea noului an.

 Potrivit anchetatorilor, în urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Primarul Liviu Țâroiu va fi condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, urmează ca în urma cercetărilor să se stabilească cine se face vinovat de producerea incidentului rutier.