Primar șantajat de o argeșeancă! S-a dat drept jurnalistă și i-a cerut 60 000 lei pentru...

Ieri, o femeie din Argeș, Georgeta Gina Dumitru, a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, de catre procurorii din Slatina, fiind acuzată că ar fi încercat să şantajeze un primar din judeţul Olt, ameninţându-l că urmează să publice un articol compromiţător la adresa sa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au spus că femeia s-a prezentat, pe data de 01 iunie, ca fiind o ziaristă din jud. Argeș unui primar din Olt, membru al unui partid politic. Aceasta i-a spus că urmează să fie publicat un articol compromiţător la adresa sa, pe prima pagină a ziarului, solicitându-i totodată un punct de vedere, după care, pe 03 iunie, l-ar fi contactat pe primar și i-ar fi cerut suma de 60 000 lei pentru a nu publica materialul de presă.

 „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina efectuează cercetări într-un dosar penal în care s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar la data de 20.06.2017 faţă de inculpata Dumitru Georgeta Gina, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, prev. de art. 207 alin.1,2 şi 3 din C.pen., pe o perioadă de 60 de zile, respectiv din data de 20.06.2017, şi până la data de 18.08.2017, inclusiv”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Slatina.