Prima imagine cu Smiley și Gina Pistol!

S-a tot vorbit despre faptul că Smiley are o relație cu Gina Pistol. Totuși, niciunul dintre ei nu a recunoscut public și oficial că ar forma un cuplu. Gina Pistol a postat pe contul de Instagram această fotografie cu Smiley. Postarea a strâns zeci de mii de like-uri, mulți dintre urmăritorii ei apreciind gluma făcută de vedeta TV. Gina a explicat că fotografia este realizată în Photoshop.

CITEȘTE ȘI ... ULTIMĂ ORĂ: Avertizare meteo emisă de ANM!


Presupusa relație între Gina Pistol și Smiley a fost îndelung comentată, dar niciunul dintre ei nu a confirmat oficial povestea. Anul trecut, Smiley a spus că relațiile personale trebuie să rămână în viața sa privată. Iată ce a declarat artistul când s-a spus că ar fi împreună cu Gina Pistol. "Cine a zis asta?! Ştii câte lucruri se vorbesc peste tot. Nu am ce să vorbesc despre subiectul ăsta", a spus Smiley, într-o reacție pentru Viva.
Tot în acea perioadă, Gina Pistol a făcut următoarea declarație după ce s-a spus că ar avea o relație cu Smiley. "Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală", a spus Gina Pistol pentru Spy News.

Sursa: profm.ro