Prima grădiniţă cu program prelungit a fost inaugurată la Bălileşti

Premieră în comuna Bălileşti! Pe data de 21 septembrie, prima Grădiniţă cu Program Prelungit din localitate, care a fost ridicată de la zero, şi-a primit oaspeţii, în cadrul evenimentului „Ziua Porţilor Deschise”.

Primarul Victor Cătălin Turturică, în calitate de iniţiator al proiectului şi gazdă, alături de oficialităţi de la judeţ, respectiv vicepreşedintele CJ Argeş Ion Mînzînă şi deputatul Simona Bucura, i-au întâmpinat pe cei care au răspuns invitaţiei. Tinere familii, alături de copilaşi, au vizitat incinta Grăiniţei pentru a vedea unde vor învăţa preşcolarii din comună. Unitatea este conformă ultimelor standarde, cu spaţii de învăţat, toalete moderne, adaptate celor mici, spaţii pentru cabinete, izolator, zone de depozitare şi vestiare. Cei care i-au trecut pragul au fost impresionaţi de calitatea mobilierului şi soluţiile de amenajare şi au plecat cu convingerea că preşcolarii vor avea tot confortul asigurat.

„Am fost foarte încântaţi de prezenţa copiilor la Ziua Porţilor Deschise pentru că ei sunt beneficiarii acestui proiect. Părinţii vor avea posibilitatea să îi lase pe cei mici pe mâini bune, până după-amiază, ceea ce îi scuteşte de grija de a găsi pe cineva cu care să stea copilul până când termină ei serviciul. Era o investiţie mai mult decât necesară pentru comunitatea din Bălileşti.”, ne-a declarat primarul Victor Cătălin Turturică.