Prietenii lui Andrei sunt șocați de moartea polițistului:

Tragedia de ieri seară a lăsat urme adânci în suflet tuturor celor care l-au cunoscut pe Andrei Gottwald. La doar 32 de ani, polițistul a căzut în plină stradă. În zadar s-au chinuit medicii sa îl readucă la viață. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, fiind declarat decesul. Vestea i-a șocat pe toți apropiații lui Andrei , mai cu seamă că nimeni nu știa ca acesta să aibă vreo problemă gravă de sănătate care să ducă la o asemenea tragedie.

Pe facebook, mesajele de condoleanțe și de încurajare pentru familia îndurerată curg continuu. Mădălina, una dintre prietenele lui Andrei, aflată la mii de km distanță, a povestit pentru Sursa ta cum era Gottwald, așa cum obișnuia să îi spună atât ea cât și ceilalți amici. Veselie și bun simț sunt cuvintele care îl defineau cel mai bine pe tânărul care a plecat mult prea devreme dintre cei vii, spune Mădălina. 

"Îmi este greu să scriu...foarte greu. De când am plecat din țară, nu am mai vorbit cu Andrei, dar îl vedeam activ pe facebook, vedeam poze cu el și frumoasă lui familie și mă bucuram. Merita din plin tot ce avea. Ultima amintire concreta pe care o am legată de el este de atunci cand a cunoscut-o pe Simona. Nu stiu circumstantele, dar stiu ca ne-a socat pe toti cu nunta. Era atat de indragostit, incat din primele zile de când a cunoscut-o a zis ca ea aste aleasa. Ne miram toti cum de Andrei al nostru a "picat" dintr-o data în plasa dragostei. Și nici nu îl credeam pe cuvânt. Și uite că în scurt timp, la aproximativ un an distanța, se căsătoreau și imediat aveau și primul bebe. A fost ce trebuia, alesese corect. A fost iubirea aceea care lasă urme adevărate, doi copii minunați. Primul lor băiețel este născut cu o zi înainte de Crăciun. Nu pot să cred că de acum o să trebuiască să vorbesc despre el doar la trecut. Cât despre Andrei omul, pot spune că era de un bun simț fără măsură. Era tot un zâmbet și o buna-dispoziție. Păcat!", a povestit Mădălina. 


Vezi aici povestea morții fulgerătoare a lui Andrei Gottwald