Preşedinte Tineret Pro România Argeş:”nu s-a făcut nimic din ce a promis acest guvern, şi nici n-o să se facă!”

Dacă răbdăm suntem victime , dacă tacem suntem complici. Trebuie să înţelegem că nimeni nu o să schimbe o clasa politică, dacă nu începe cineva. La ora actuală între cetăţeni şi  politicieni existã o prãpastie foarte greu de trecut. Neîncrederea în promisiunile politicienilor şi faptul cã nu mai sperã cã ceva se va schimba în bine, îi fac pe unii dintre ei sã nu meargã la vot. E nevoie de un partid format din oameni care işi doresc cinste, adevăr, un partid care să ţină cu oamenii, cu poporul. Pro România a  apărut  în urma neîcrederii cetăţenilor în actuala clasă politică, clasă care se îndreaptă spre inexistent datorită minciunilor lor.


       Noi, cei din  Pro România vrem să schimbăm actuala clasă politică, ne dorim o #altfel de politică. Este adevărat că pentru mulţi politica înseamnă mizerie, minciuni, murdărie, oameni corupti…... Să spunem că nu vrem să avem de-a face cu politica , pentru că ne face scarbă, este ca şi cum am spune: băi eu nu mănanc că mă murdăresc, stau şi privesc de pe margine şi critic cum mănâncă ceilalţi. Cu toţii ne dorim o Românie puternică într-o europă unită. Nu este suficient doar să ne dorim, trebuie să ne şi implicăm. Trebuie să ridicăm capul, să privim în sus, să nu ne mai lăsăm calcaţi în picioare. Să nu mai permitem politica pumnului în gura. Să nu mai permitem ca politicienii să se creadă stăpânii noştri. Să nu uite că noi i-am trimis în funcţiile publice. Ei au fost aceeaşi mereu, aceeaşi  "clasă politică". Însă românii s-au deşteptat şi o să le arate la vot. În schimb, voi, "clasa politică",  nici măcar nu vă schimbaţi atitudinea, mergeţi mereu cu nasul pe sus,vă gândiţi în contiuare doar la voi.


      Să nu uităm că în România sunt  foarte mulţi  tineri care ar putea  performa, dar care nu ajung niciodată în locurile de unde chiar ar putea schimba lucrurile. Dăcă toţi tinerii fug de politică, atunci actuala clasă politică o sa fie înlocuită de oameni exact la fel, sau mai rău., semnează Anin Nicolae Bucurel, Preşedinte Tineret Pro România Argeş.