Preot arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații intime cu un minor

Părintele Marin din Videle, prins în flagrant în timp ce întreținea relații intime cu un minor, îl cunoştea de mic pe copil, iar în schimbul acestor "servicii" îi oferea acestuia mâncare, haine curate şi promisiunea că va merge într-o vacanţă exotică.

Marian Ene, pe numele său adevărat, îl cunoscuse pe băiat încă de când acesta era copil, iar după ce a împlinit 14 ani l-a determinat să întrețină relații sexuale cu el, oferindu-i, în schimb, hrană, haine și bani de cheltuială, potrivit gandul.ro.

Cei doi au fost prinşi în flagrant luni seara, iar legat de acuzațiile care i se aduc, preotul a refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor.

Părintele Marin slujeşte de-o viață într-o biserică din Videle, județul Teleorman, unde este cunoscut de credincioşi. 

În plus, preotul este şi un "ghicitor" cunoscut, care "deschidea cartea" contra unor sume care de bani ce ajungeau până la 3.000 de lei, potrivit unor surse din mediul bisericesc.

Preotul din Videle prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor, într-o casă din Sectorul 3 al Capitalei, a fost arestat marţi pentru 30 de zile.

Băiatul crescut într-un centru de plasament a fost supus doi ani perversiunilor celui care ar fi trebuit să îi fie mentor spiritual.

Preotul s-a prevalat de dreptul la tăcere şi la instanţa şi în faţa procurorului.


Sursa: antena3.ro