Premierul Orban a plătit două amenzi în urma fotografiei de la Guvern

După apariția unei fotografii în care nu purta mască și fuma într-un spațiu închis dintr-o instituție publică, premierul Ludovic Orban a fost amendat de două ori, plătind în total suma de 3000 de lei. 

În imagine apar premierul Ludovic Orban, Raluca Turcan, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul de Externe Bogdan Aurescu și ministrul transporturilor Lucian Bode.

CITEȘTE ȘI...Cinci miniştri, amendaţi de Poliţie după poza din biroul lui Orban

Potrivit informării de azi aflăm că plata amenzilor a fost făcută online prin intermediul platformei https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public.

,,Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. 
Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile  stabilite de lege, fără a face distincție.''