Premierul Ludovic Orban vine astăzi în Argeș!

Premierul Ludovic Orban vine astazi în Argeş. Șeful Guvernului și liderul PNL participă la semnarea contractului tronsonului 4 Drum Expres Pitești-Craiova, în sala mare a CJ Argeş. 
După acest moment, Ludovic Orban va merge in campanie electorală alaturi de candidații PNL in Pitești și Curtea de Argeș.

Programul complet al vizitei de astazi a premierului Ludovic Orban in judetul Arges este urmatorul:

- Ora 13:00 Vizită la șantierul de construcții al Sălii Polivalente, investiție finanțată de CNI.Locație: strada Basarabiei, varianta Craiovei-Prundu, Pitești.

- Ora 14:00 Participare alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la semnarea contractului tronsonului 4 Drum Expres Pitești-Craiova.Locație: Sala Mare a Consiliului Județean Argeș

- Ora 16:15 Participare la evenimentul de prezentare a programelor de investiții și dezvoltare ale candidaților PNL la primăria municipiului Pitești și la Consiliul Județean Argeș.Locație : Grădina de vară a Centrului Cultural județean, Strada Victoriei nr. 17, Pitești. 

- Ora 18:00 Participare la evenimentul de prezentare a programelor de investiții și dezvoltare ale candidaților PNL la alegerile locale din Curtea de Argeș și zona limitrofă.
Locație: Parcul Sân Nicoară, Curtea de Argeș.