Premieră în România! Cel mai tânăr consilier personal al unui primar este la Câmpulung!

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a anunțat ieri pe pagina socializare că în echipa sa s-a alăturat cel mai tânăr consilier personal al unui primar din România. Vorbim despre Andrei Grecu, în vârstă de 20 de ani, un băiat pasionat, deștept și activ în societatea civilă. 

”Începând de astăzi, am angajat cu acte în regulă al doilea consilier personal. Este vorba despre Andrei Grecu, un tânăr de numai 20 de ani deștept, pasionat și activ în societatea civilă. 
Andrei va fi puntea de legătură între mine și voi, copiii, adolescenții și tinerii din Câmpulung pe care vrem să vă implicăm în viața comunității. Și aceasta este o premieră pentru că până acum voi, cei fără drept de vot nu ați avut un cuvânt de spus.
Consider că nu ai cum să prinzi rădăcini într-un oraș în care nu te implici și nu ești luat în seamă. Mai mult, ideile tinerilor sunt de cele mai multe ori mai bune decât ale multora dintre noi. Tinerii se implică, au viziune, sunt conectați cu ultimele noutăți și cred că știu cel mai bine care le sunt nevoile.
Într-o societate sănătoasă copiii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți.
Deja avem o strategie de dezvoltare a orașului în care sunt implicați tinerii și sunt sigură că municipiul Câmpulung se va schimba în bine, chiar va fi cool. 
PS: Pentru orice propuneri, proiecte, idei, nemulțumiri, Andrei așteaptă să îl contactați Andrei.grecu@primariacampulung.ro
VOCEA TINERILOR ESTE ÎN SFÂRȘIT AUZITĂ!”, este mesajul edilului din Câmpulung, Elena Lasconi.