Prejudiciu recuperat de polițiștii argeșeni

În ziua de 3 octombrie, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un tânăr de 22 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că, în timp ce aștepta un mijloc de transport în comun pe raza localității Bascov, a fost abordat de o femeie, care, sub pretextul ghicitului, i-ar fi sustras suma de 350 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov s-au mobilizat exemplar, iar în scurt timp a fost identificată o femeie de 43 de ani, din Pitești, bănuită de săvărșirea faptei, care a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări.

Astfel, prejudiciul constând în suma de 350 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

! Pentru a nu cădea victime ale unor infracţiuni de înşelăciune sau furt prin nesocotirea încrederii, poliţiştii recomandă:

- Spuneţi NU oricăror practici de ghicire a viitorului şi nu vă puneţi de bunăvoie bunurile de valoare la dispoziţia unor persoane necunoscute!

- Nu apelați la „serviciile“ așa ziselor ghicitoare, nu vă lăsați abordați de astfel de persoane și să nu încredințați banii sau bijuteriile, ghicitoarelor, chiar dacă pretind că le vor înapoia!

- Nu permiteţi accesul, sub diferite pretexte, a unor persoane necunoscute în imobilul dumneavoastră!

- Verificați cu atenţie identitatea persoanelor care vă propun sau vă solicită diferite servicii, întrucât de cele mai multe ori aşa-zişii binevoitori ascund intenţii infracţionale.

Dacă aţi fost victima unei infracțiuni, apelaţi imediat numărul de urgenţă 112 şi furnizaţi poliţiştilor toate datele care ar putea conduce la identificarea autorilor şi recuperarea pagubei suferite!